2022 m. Lietuvos reitingo varžybos ir apdovanojimai

Džiaugiamės mūsų Lietuvos šokėjais, kurie šiais metais aktyviai dalyvavo Lietuvos reitingo varžybose. Netrukus turėsime galimybę Jus pasveikinti ir apdovanoti!

Tačiau prieš tai norime priminti, kad Lietuvos reitingo taškai ir pozicija yra skaičiuojama pagal septynerias geriausias poros varžybas per kalendorinius metus. Taip pat pora turi būti dalyvavusi ne mažiau kaip ketveriose reitingo varžybose per metus: jeigu dalyvauta mažiau varžybų – poros rezultatai nebus traukiami į galutinę metų šalies reitingo įskaitą.

Tad kviečiame visus šokėjus sudalyvauti paskutinėse šių metų Lietuvos reitingo varžybose Jonavoje „Jonava Open 2022” gruodžio 10 d. (II variantas) ir Panevėžyje „Rumbos taurė 2022” gruodžio 18 d. (I variantas).

Informuojame, kad šių varžybų metu vyks ir šių metų Lietuvos reitingo geriausiųjų porų apdovanojimo ceremonija (Jonavos ir Panevėžio varžybų taškai, žinoma, bus įskaičiuoti!)

Ypatingai dėmesį į reitingo lentelę kviečiame atkreipti Jaunučių I E6 + D, Jaunių I LA, Jaunimo + Suaugusių D ST ir LA, Jaunimo + Suaugusių B ST, Senjorų II ST, Senjorų II LA, Senjorų III ST grupių šokėjus.

Sėkmės visiems paskutinėse šių metų varžybose Lietuvoje ir iki greito pasimatymo!